Ana Rucner promovirala Vječne uspavanke

U novootvorenom zagrebačkom lounge baru Witness, Ana Rucner je predstavila novo izdanje ‘Vječne uspavanke’ u izdanju Croatia Recordsa.Ana Rucner-Vječne uspavankeUpravo najmlađima je posvećeno Anino drugo dječje instrumentalno izdanje na kojem se nalaze uspavanke nekoliko svjetski poznatih skladatelja. Svakako najpoznatija među njima je i ‘Twinkle, Twinkle Little Star‘ koja je nadahnula i samog Mozarta na skladanje nekoliko varijacija, a upravo je ta uspavanka bila Anin odabir za prvi spot koje su uzvanici također imali prigodu vidjeti.

Redatelj spota Mario Godič i Cinematix napravili su iznimno nježan i dirljiv spot u kojem uz Anu sudjeluje i četverto mališana njene dobre prijateljice. Predstavljanju ovog posebnog izdanja nazočila je i njemačka spisateljica Roswitha Moralić koja je specijalno za ovu priliku došla iz Njemačke, a okupljenima je pročitala jedan ulomak iz svoje bajke.

C. R. / Foto: Marko Šolić


Pročitajte još: Ana Rucner: Vječne uspavanke , Ana Rucner snimila navijačku pjesmu , Ana Rucner: Klasična glazba nikad ne izlazi iz mode , Ana Rucner: Spot za ‘Mjesečevu sonatu’ , Vela Luka: Ana Rucner podržala humanitarce


 

 

 

Tagged: , , , , , , , , ,