Andrea Bocelli: Return To Love ft. Ellie Goulding

Andrea Bocelli, jedan od najprepoznatljivijih tenora današnjice, udružio je snage s pop velesilom Ellie Goulding i kreirao pjesmu ‘Return To Love’. Pjesma je premijeru imala u Ken Bruce showu na BBC 2, a naći će se na pjevačevu albumu ‘Sì Forever: The Diamond Edition’, koji će svjetlo dana ugledati 8. studenog.Nakon što je njegov posljednji studijski album ‘Sì’ objavljen u listopadu 2018. i prodan u više od milijun primjeraka, Andrea Bocelli najavio je njegovo prošireno izdanje naziva ‘Sì Forever: The Diamond Edition’. Na njemu će se naći potpuno nove pjesme, koje je snimio u suradnji s prijateljima i nekim od najuzbudljivijih pop imena današnjice. Jedno od tih imena je Ellie Goulding (‘Love Me Like You Do’, ‘Close To Me’), koja je s njim surađivala na pjesmi ‘Return To Love’.

Kao što naslov daje naslutiti, ‘Return To Love’ sadrži iskrene i snažne emocije. Pjesma je prožeta glazbenom kemijom, koja proizlazi iz talenta te iz međusobnog divljenja talentiranih glazbenika: ‘Ellie Goulding je savršena osoba za ovu pjesmu. Njezin je glas predivan i svidio mi se čim sam ga prvi put čuo’, rekao je Bocelli. Isto mišljenje ima i slavna pjevačica: ‘Bila mi je velika čast surađivati s Andreom, a pjevati na talijanskom jeziku bio je vrlo zabavan izazov’, komentirala je Ellie.

Andrea Bocelli svojim jedinstvenim glasom osvojio je milijune slušatelja, a među brojnim osvojenim priznanjima nalazi se čak sedam World Music nagrada, prestižan Zlatni globus te zvijezda na šetalištu slavnih u Hollywoodu. Uz mnoštvo rasprodanih koncerata u arenama, Bocelli je nastupao i na brojnim iznimno popularnim događanjima, a među njima se ističu otvaranja Olimpijskih igara i Svjetskog nogometnog prvenstva. Surađivao je s brojnim poznatim izvođačima, među kojima su Ed Sheeran, Dua Lipa i Ariana Grande.

S. H.


Tagged: , , , , , , , , , , ,