Čarobni kutak Hrvatske, pelješki gastro dragulj Mali Ston, uskoro priprema pravu poslasticu. Ova veličanstvena oaza okružena kamenim zidinama, dolazak proljeća i uživanje u morskim specijalitetima obilježit će posebnom gastro pričom s potpisom chefa Davida Skoke i restorana Bota Šare.Spoj najnovijih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama te malostonskim morskim delicijama, obećava pravu rapsodiju okusa koju pripremaju David Skoko i malostonska gastro obitelj Šare.
Nakon nedavno održane vrhunske tematske večere u zagrebačkom restoranu Bota Šare, David Skoko za 16. ožujka u istoimenom restoranu u Malom Stonu s veseljem najavljuje poseban jadranski meni.
Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, surađivao je i sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji ‘No Reservations’ nedavno preminulog Anthonyja Bourdaina.
I. T.