Poslovna konferencija Should I Stay or Should I Go?

Čak 400 mladih i studenata imat će priliku slušati o pothvatima entuzijasta koji su se usudili svoju ideju pretvoriti u uspješan posao na poslovnoj konferenciji ‘Should I Stay or Should I Go?’.

Bliži se dvodnevna poslovna konferencija ‘Should I Stay or Should I Go?’, u organizaciji portala Studentski.hr. Nadamo se kako ste svoju besplatnu kartu rezervirali na vrijeme jer vas 19. i 20. svibnja u CineStar dvorani u zagrebačkom Branimir centru očekuju renomirani gosti, koji će vas osobnom pričom o upornosti, trudu i konačnom uspjehu nadahnuti te ohrabriti na ostvarenje vlastitih snova u Hrvatskoj (ili izvan nje).

Program obuhvaća inspirativna interaktivna predavanja i radionice koje će voditi prepoznatljive ličnosti iz poslovnog svijeta. Posjetitelji, njih 400 koji su rezervirali svoja mjesta, imat će priliku iz prve ruke slušati o pothvatima entuzijasta, koji su se usudili svoju ideju pretvoriti u uspješan posao, te će dobiti odgovore na pitanja o pokretanju i vođenju vlastitog poduzetničkog projekta. Dvodnevni događaj zaokružit će se panel raspravom u kojoj će gosti propitivati (ne)poduzetničku klimu u
Hrvatskoj.

Ostati u Hrvatskoj ili otići, otkrit će: Natko Bošnjak i Slaven Pokrivko (Bike2Lock), Elizabeta Planinić (Čuvar sjećanja), Daniel Ackermann (Degordian), Ivan Radić i Zvonimir Korša (OTP banka), Karlo Vulin (Kroštula), Pavao Pahljina (STEMI), Vlado Lucić (News bar), Marko Pavić (Ministarstvo rada i mirovinskog sustava), Luka Bogdan (Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva), Maja Šiprak (Bouvier Cosmetics), Marija Klasić (Mink Design Lab), Adnan Mehmedović (RNB Confusion), INA, Ante Gustin (Nextbike), Marina Orsag (Studio smijeha), Darko Gebaei (Agrivi), Lea Brezar (Dhar media i Superbrands), Maja Mustač (Institut za stručno usavršavanje mladih), predstavnici eStudenta i Hrvatske studentske asocijacije.

Također, za vrijeme konferencije koristit će se Mediatoolkit Zeed, koji će sudionicima tijekom trajanja programa, od 9 do 16 sati tijekom oba dana, omogućiti objavljivanje komentara i statusa na moderan i interaktivan način. Za sve dodatne informacije nastavite pratiti službenu stranicu događaja i Facebook event.

Udruga Studentski informativni kutak pokrenula je 2013. godine, a portal Studentski.hr, jedan od najvećih portala u Hrvatskoj posvećen studentima, njezin je najveći projekt. Od tada konstantno širimo svoju mrežu s gotovo svim studentskim organizacijama u Hrvatskoj. Uspješnost je vidljiva iz samog podatka da na portalu trenutno radi 80-ak volontera iz cijele Hrvatske. Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta, a najviše volimo spominjati Posebnu rektorovu nagradu koju smo dobili 2014. godine. Za svoj projekt središnjeg studentskog portala udruga je financijsku potporu dobila od Europske unije, točnije programa Mladi na djelu (Akcija 1. Mladi za Europu, Podakcija 1.2. Inicijative mladih). Naša je misija svakodnevno donositi najvažnije vijesti s područja studentskog života, ali i biti središnje informativno mjesto za sve studente u Hrvatskoj. Osim što portal u tehničkom smislu stoji uz sami bok najjačim portalima u zemlji, prije nekoliko mjeseci postali smo i prvi studentski medij s vlastitom mobilnom aplikacijom.

S. H.


PR Pitch: 1. konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike

3. G.E.T. konferencija o eno-gastro turizmu

3. konferencija Branding Hrvatske u svijetu
Tagged: , , , , , , , , , , , ,