Robert Kurbaša: Sunce, vjetar i ti

Glumac Robert Kurbaša predstavio je novi singl i spot za pjesmu ‘Sunce, vjetar i ti’ kojom najavljuje i prvi studijski album ‘Biti mi daj’ u izdanju Croatia Recordsa.

Album je nastao povodom obilježavanja 150 godina knjižare Morpurgo u Splitu. Na albumu se nalaze pjesme Jakše Fiamenga, Enesa Kiševića, Ante Vučkovića i Fra Bonaventura Dude. Riječ je albumu poezije uz originalnu popratnu glazbu Milan Štajner, a sve stihove interpretira dramski umjetnik Robert Kurbaša. U spotu glume plesači Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić, koji glume i u predstavi ‘Ti’. Predstava se prikazuje u Zagrebačkom plesnom centru, a obilježava obljetnicu zajedničkog rada dvoje plesača.

Spot je režirao Darko Drinovac, Kristina Bagoura se pobrinula oko produkcije, a Matija Penava i Robert Kurbaša su protagonisti u spotu. Enes Kišević je autor teksta pjesme, a Milan Štajner autor glazbe.

C. R.


Pročitajte još: Zagrebački plesni centar: Predstava Ti , Riječi Paula Coelha mijenjaju živote , Poetry Cafe: Poezija živi 24 sata dnevno


 

Tagged: , , , , , , , , , ,