Alma i Nama opet odjenule zagrebačku špicu

Kultna zagrebačka robna kuća Nama, točnije njezin glavni izlog ispod arkada, bio je kulisa za još jedan modni event ‘Nama i Alma na špici.Stilistica Alma Premerl Zoko je za osam Naminih kupaca odabrala outfite za zimu u Zagrebu, pokazujući kako će se četiri muškarca i četiri žene odjenuti u svim prigodama koje nam donosi prosinac.

Za dame su bile kombinacije suknji i haljina, finih mekanih bluza, pletivo i animal print, dok su muškarci u trajanju Movembera zablistali u retro kombinacijama samta i pletiva, motorističkim jaknama, finom pletivu, ali i odijelima koja naglašavaju siluetu. Točka na ‘I’ svih muških outfita bile su brade i brkovi!

‘Moram priznati da sam se iznenadio ponudom u Nami. Za ovu me robnu kuću vežu uspomene na djetinjstvo kad sam ovdje šopingirao s mamom. Sad se ponovo vraćam Nami i mijenjam šopingiranje velikim centrima ovom robnom kućom’, rekao je model Tomo, zadovoljno promatrajući svoj novi total look.

Make over je počeo kratkim modnim razgovorom u kojem je svaki model otkrio svoje navike u odijevanju, koje je stilistica poslušala osmišljavajući svoj total look suprotan onome što model nosi. Tako je, primjerice, inženjera radiologije Domagoja koji radi u kuti, Alma odjenula u trendy kombinaciju mekanih chino hlača, košulju i prsluk, a medicinsku sestru Ivanu u haljinu koju je kao odjevni predmet u potpunosti izbacila iz svojeg odijevanja. Make overi su potom započeli, za žene, Max Factor make up-om čije je trendove sezone pokazala vizažistica Paula Golomeić. Muškarci su za to vrijeme stilizirali bradu i brkove za što je bio zaslužan Matija Jajić iz frizerskog salona Zanetti. Matija je pokazao sve prednosti brijanja i šišanja uz Braun BT 5050 trimer, a kožu je nakon tretmana njegovao Ziaja proizvodima koje su svi modeli ponijeli i kući nakon eventa. Za kosu se pobrinuo Keune, čija je stilistica kose Lea Čavar pokazala frizure za hladniji dio godine. Za svježinu svih modela pobrinuo se Borotalco, glazbu je puštao DJ Dee, a dobre atmosfere nije nedostajalo ni ispred izloga. Za sve prisutne Franck je besplatno kuhao kavu i čaj, a Kandit Osijek častio je finom ružičastom Ruby čokoladom.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , ,