Crna kuća: Posljednja ovogodišnja izvedba

Mjuzikl ‘Crna kuća’ posljednji vas put ove godine poziva na uživanje u plesu i smijehu u petak, 7. prosinca u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.
Crna kućaNeponovljivi tim glumaca ponovno će nas podići na noge zaraznim humorom te uz pjesmu i ples uljepšati blagdan Svetog Nikole. Svi koji do sada nisu uspjeli pogledati ovu urnebesnu komediju, smijat će se nevjerojatnom sukobu Griča i Kaptola, uživati u vrhunskom plesu, pjesmi i glumi na najvišoj razini te bogatoj kostimografiji koja ostavlja bez daha. Nepodopštine zloglasnog biskupa Hudija, rasplesano društvo naivnih stanovnika, step u tamnicama i paljenje vještica te još brojne dogodovštine očekuju nas u čarobnoj priči Kaptol grada.

Damir Kedžo, Dunja Fajdić, Antonia Barišić, Marija Kolb i Hrvoje Foretić samo su dio ekipe koja će nas uvesti u svijet povijesti kakav još nismo doživjeli i zajamčiti gromoglasan smijeh  od kojeg se ore i sama nebesa. Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju vas raširenih ruku stoga ne propustite posljednju ovogodišnju priliku da se dobro nasmijete.

Crna kuća

Pročitajte još: Goste iz 31 zemlje oduševila Crna kuća , Počela druga sezona Crne kuće , Regionalni spektakl Crna kuća

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,