Kuzma & Shaka Zulu na Taste and Travel festivalu

Legendarni splitski glazbenici, izvrsni zabavljači, Kuzma & Shaka Zulu na radost brojnih obožavatelja nastupit će na Taste and Travel festivalu.Edukativno-zabavno događanje, koje uključuje i Craft Beer Festival, održat će se od 24. do 30. kolovoza u Zadru. Splitski će dvojac na središnjoj festivalskoj pozornici na zadarskoj rivi nastupiti u petak, 25. kolovoza.

Kuzma & Shaka Zulu, kako njihovi fanovi vole istaknuti, najveseliji su glazbenici u regiji, a u Zadru će svojim koncertom uživo napraviti feštu za pamćenje. Raznovrsnim glazbenim stilovima autorskih pjesama i s više od 20 hitova i više od 20 godina karijere beskompromisni su zabavljači. Njihovi hitovi kao što su ‘Prva liga’, ‘Jedna mala Iva’ ili ‘Party’ zasigurno će dobro rasplesati posjetitelje festivala.

‘Velika je i obostrana ljubav između zadarske publike i Kuzma & Shaka Zulu, teško je opisati koliko je lijep osjećaj gostovati u Zadru!’, izjavili su glazbenici koji se posebno vesele ovom nastupu, a na svakom nastupu uživo uvijek daju maksimum pa su tako posljednjih godina sve popularniji.

T. D.


Tagged: , , , , , , , , , , ,