Predstavljen roman ‘Odakle da počnem’ Maje Milčec

Prvijenac ‘Odakle da počnem’ autorice Maje Milčec, objavljen u izdanju Profila, predstavljen je u zagrebačkom café baru Knjiga & Kava.
Maja Milčec, Davor Šunk i Sandra Pocrnić Mlakar‘Ljubavni roman za one koji ipak žele ljepši svijet’, zapisano je na koricama nedavno objavljenog romana ‘Odakle da počnem’, koji je dobio ime po prvom stihu evergreena ‘Love Story’. Novinarka i freelancerica Maja Milčec ovaj je prvijenac posvetila svome ocu Zvonimiru Milčecu, istaknutom hrvatskom književniku, kolumnistu i poznatom dječjem piscu.

‘Moj otac za mene je autoritet, ali nije moj uzor u pisanju’, kazala je Maja Milčec na predstavljanju svoga romana, pisanog autentičnim zagrebačkim slengom i prožetog njezinim osobnim, prepoznatljivim stilom.

Maja Milčec-Odakle da počnemRadnja romana ‘Odakle da počnem’ zbiva se u novozagrebačkom kvartu Zapruđe, u kojemu se glavna junakinja Barbara pokušava izvući iz krize tako što osniva ženski bend. Glazba je iznimno važan dio ovog romana, u čijim će likovima čitatelji prepoznati Dubravka Ivaniša Rippera, frontmena benda Pips, Chips & Videoclips i Yayu, pjevačicu grupe Jinx.

Uz autoricu Maju Milčec i moderiranje Tomislava Cvitkovića, o romanu ‘Odakle da počnem’ govorila je njegova urednica Sandra Pocrnić Mlakar, koja je odmah prepoznala kvalitetu i potencijal knjige te jedan od trenutačno najtraženijih domaćih crtača i autora ove zanimljive urbane naslovnice, Davor Šunk.

Renata Cisar / Foto: Siniša Kanižaj


Pročitajte još: Maja Milčec: Odakle da počnem


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,