Pokreni se! u Slavonskom Brodu

Stotinu vježbača po posljednji je put ove godine sa zdravog jutra u Slavonskom Brodu poslalo poruku – Pokreni se!
Pokreni se - Slavonski BrodJednogodišnje putovanje Hrvatskom projekta koji promiče zdraviji i aktivniji život, završilo je na najbolji mogući način – osmijehom, vježbom i apelom stručnjaka da ne posustajemo. Prepuna sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu šalje sportski pozdrav i najavljuje aktivnu 2014. godinu.

‘Dolaze dani blagdana kad se svi volimo opustiti i uživati u hrani i piću. Pozivamo vas da to radite umjereno, budite aktivni svakog dana, pripazite na sebe da ne biste patili u siječnju i veljači!’, poručuje kineziolog Marijo Anić Kremić.

Više od 2.000 vježbača ove se godine pridružilo projektu koji je pokretao Hrvatsku. Brojne sportske i glazbene zvijezde pridružile su se i vježbale zajedno s prijavljenim vježbačima. Besplatna dijagnostika Biotreninga otkrila nam je u kakvoj smo zapravo tjelesnoj formi, a predavanja Definicije Hrane uputila su nas u čari nutricionizma.

‘Zahvaljujemo svim vježbačima i partnerima na sudjelovanju u ovogodišnjem projektu. Zajedno smo pokretali Hrvatsku, promicali zdraviji i iaktivniji život. Projekt Pokreni se! nastavlja se i u 2014. godini brojnim sportskim iznenađenjima i proljetno-ljetnom druženju!’ izjavio je koautor projekta Toni Dabinović.

Projekt Pokreni se! s novim sadržajima nastavjla se u 2014. godini!

Pokreni se

Pročitajte još: Pokreni se! Varaždin , Pokreni se! u Karlovcu , Projekt Pokreni se! probudio Zagorje , Pokreni se! u Osijeku

Tagged: , , , , , , , , , , ,